DE VLAAMSE DJ

wie zijn we

Uiteraard zijn we zelf ook actief als DJ’s in het vlaamse land. Ondertussen zelfs enkele van ons meer dan 25 jaar.

Zolang actief zijn als DJ met gemiddeld 25 performances per jaar betekend niet alleen meer dan 750 optredens, het betekend ook bijna evenveel keer telkens opnieuw een installatie inladen, vervoeren, opstellen, afbreken en terug opbergen. Ondertussen is bijna heel ons team op tram 5 gestapt en betekend dit dat dit stilaan begint te wegen.

Daarom hebben we onze actieve optredens ongeveer met de helft afgebouwd en zijn we op zoek gegaan naar een andere insteek om actief te blijven binnen onze hobby.

Tijdens een brainstormsessie op een zwoelige zomeravond op een gezellig terrassje onder de mooiste kathedraal van het land, vergezeld van enkele vloeibare inspiratiebronnen ontstond al snel het idee om iets te gaan doen aan de boekingsproblematiek waar vele organisators mee worstelen.

Hoe zoek je de geschikte DJ?

Via een wildgroei aan individuele DJ websites waaraan je enorm veel tijd spendeert om uiteindelijk nog te blijven twijfelen over de keuze? Of via verschillende populaire boekingssites die doordat ze veel geld spenderen aan online marketing wel bovenaan staan in google maar daardoor een te groot deel van de boekingsprijs voor eigen rekening moeten houden en maar ongeveer de helft kunnen voorzien voor de uitvoerder zelf zodat die zijn werk niet degelijk kan doen?

Terwijl de zon langzaam achter de gebouwen zakte kwamen we al snel op het idee om eens te gaan kijken of dit niet beter kon.

Daaruit is vlaamsedj.be ontstaan. Een softwarekenner in ons midden zorgt ervoor dat u ons online gevonden hebt zonder er een euro aan te spenderen. Daardoor kunnen wij zorgen dat, afhankelijk van de totale opdrachtsom, de DJ 80 tot 90% van het bedrag uitbetaald krijgt en slechts een administratief gedeelte voor onze diensten moet afgehouden worden.