Deze pagina is nog in opbouw. De oproep voor deelnemende Dj’s is nog gelanceerd april ’23 en de eerste profielen beginnen binnen te lopen. Omdat we de DJ’s een goed beeld willen geven van hoe we deze opzet zien, publiceren we ook deze pagina reeds inclusief een lege template. Onze target om de eerste 20 profielen online te plaatsen is 15 mei 2023. Zodra deze profielen online staat zal aan de configurator ook een bijkomende mogelijkheid toegevoegd worden om indien gewenst een profiel van uw voorkeur aan te duiden. Deze Dj ontvangt dan als eerste uw aanvraag.

DE VLAAMSE DJ

Onze DJ’s stellen zich voor

Gaat u online een DJ boeken bij een algemene DJ bookingsite dan kent U deze niet op voorhand. Ook bij ons kan u een DJ boeken gebaseerd op algemene voorkeuren waarna wij op zoek gaan naar de naar onze mening meest geschikte DJ’s voor uw feest. Maar bij ons kan het ook anders. Via dit gedeelte van de site kan u zo u wenst ook zelf op zoek gaan naar een DJ waar een klik mee kan gemaakt worden in zoverre dit online te screenen valt.

U maakt uitgebreid kennis met onze DJ’s op hun profielpagina’s, ziet hun realisaties en indien beschikbaar tonen ze ook foto’s en video’s van hun optredens. Opdrachten uitgevoerd voor de vlaamsedj.be en waarvan de organisators een review hebben ingediend worden niet alleen op de algemene pagina getoond, maar ook op hun eigen profielpagina.