ONZE AANPAK

Wij boeken DJ’s over gans vlaanderen en hanteren hiervoor een werkwijze die er in de eerste plaats op gericht is op elk feest tot een topprestatie te komen, maar er tegelijkertijd ook over te waken dat het aandeel dat de DJ ontvangt voor zijn prestatie voldoende is om deze topprestatie te leveren. Het goede nieuws is dat door dit te doen met een heel strak businessplan we ervoor zorgen dat de beste prijsvoorwaarden voor U en een correcte verloning voor de DJ hand in hand samengaan.

1: de gage is vooral voor de DJ

Onze DJ’s ontvangen 80 tot 90% van de boekingsprijs op hun rekening. Bij de meeste online boekingssites ligt de verloning naar de DJ toe rond de 50%. Dit geheel heeft geen invloed op de prijs van de boeking, maar omdat bij ons de uiteindelijke DJ een veel groter aandeel ontvangt heeft deze meer ruimte om een topprestatie te leveren daarbij gebruik makend van professioneel materiaal.

2: wij zijn uw eerste contact

Als U boekt via een algemene boekingswebsite dan gaat de organisatie een DJ aan u toewijzen op basis van een algoritme dat theoretisch bepaald wordt. Hier onderscheiden wij ons heel sterk: uw eerste contact zal zijn met iemand van de vlaamsedj.be zelf. In dat gesprek gaan we veel dieper ingaan op uw verwachtingen zodat de uiteindelijke DJ die door ons geselecteerd zal worden gekozen zal worden op basis van ruim overleg. Zo bent u verzekerd van de juiste DJ

3: ruime voorbereiding

U leert de DJ ruim op voorhand kennen. We vinden het heel belangrijk dat er een klik is met onze artiesten. Hij/zij zal u ruim op voorhand contacteren en voldoende tijd nemen om uw feest voor te bereiden. Die voorbereiding doen we overigens niet alleen met jullie als organisator. Als overleg met de zaaluitbaters, ceremoniemeester of andere betrokkenen nodig is, dan zullen we hier graag voor zorgen.

4: geen anonieme DJ’s

Wij kennen alle DJ’s die we boeken. We gaan altijd ruim persoonlijk overleggen alvorens we nieuwe DJ’s aan ons team toevoegen. Kwaliteit kan je immers enkel verzekeren als je zeker bent van je partners. Een klein nadeel daardoor is dat vooral in het hoogseizoen je bij ons al eens een onbeschikbare datum zal aantreffen in onze agenda omdat de vaste DJ’s bezet zijn. We nemen liever een boeking minder aan, dan te werken met DJ’s die niet gescreend zijn.

5: geen automatische toewijzing DJ

Onze website werkt niet met automatische algoritmes om een DJ toe te wijzen. Zodra geboekt gaan wij met onze DJ’s eerst persoonlijk overleggen op basis van uw opgegeven voorkeuren alvorens een DJ wordt toegewezen. U zal dus nooit een DJ toegewezen krijgen op basis van zijn woonplaats tot de zaal, of via een oppervlakkige screening van de muziekkeuze. Pas nadat de DJ die wij voor uw opdracht in gedachte hebben bevestigd heeft dat hij de opdracht optimaal kan uitvoeren zal hij/zij toegewezen worden.

6: DJ garantie

Binnen ons team van DJ’s is er de vaste afspraak dat er in elke regio één stand-by staat tot 24 uur voor het optreden. Een DJ die onverwacht uitvalt tot 1 dag voor het evenement wordt dus met garantie altijd nog vervangen. Contractueel kunnen we deze garantie binnen de werkdag niet meer garanderen, maar mocht het voorvallen dan lossen we ook dit probleem bijna altijd tijdig op.

7: professionele licht- en geluidsinstallatie

De kwaliteit van de DJ komt pas tot zijn vol recht als ook de kwaliteit van installatie superieur is. Wij verzekeren U ervan dat onze DJ’s enkel gebruik maken van professioneel materiaal.

8: verschillende formules

Bij ons kan u niet alleen terecht voor DJ boekingen maar bieden we ook volledige pakketten aan die we zorgvuldig samenstellen,

We vertrekken telkens vanuit de DJ performance en gaan er vervolgens toffe optredens aan toevoegen. Zangers, zangeressen of groepen, maar ook solo muzikanten of kleine bands.

9: sterke netto prijzen

Zoek je in onze prijzen naar slogans  zoals “de allerlaagste prijsgarantie” of termen zoals “straffe verjaardagskortingen” dan kunnen we u een illusie armer maken. Die ga je op onze website niet vinden.

Wat je wel gaat vinden zijn sterke nettoprijzen die concurrerentieel zijn en bij de laagste die u zal vinden. Het gegeven dat bij ons het leeuwendeel van de boeking naar de DJ zelf heeft dus geen hogere prijs voor u tot gevolg, maar wordt gerealiseerd door onze efficiënte aanpak.

10: alle dagen bereikbaar

Na uw boeking ontvangt U van ons naast het gsm nummer van de uitvoerder ook nog een central GSM nummer van onze dienst. Voor al uw vragen contacteert u uiteraard in de eerste plaats de aangewezen DJ. Maar voor dringende gevallen, of andere vragen zijn wij altijd rechtstreeks bereikbaar via GSM.