DE VLAAMSE DJ

ons prijsniveau

 • DE ALLERGOEDKOOPSTE DJ

  online boekingskantoren

  Hebt U in het boeken van de DJ maar één parameter, de prijs? Hier gaan we heel eerlijk in zijn. We situeren ons in prijs een stuk onder de duurste DJ’s, maar…. ook boven het goedkoopste wat U online gaat vinden. Onze DJ’s werken aan zeer prijsgunstige tarieven die tot stand komen via billijke uurtarieven, verstandige investering in kwaliteitsvol materiaal en realistische berekening van verplaatsingsvergoederen en opstelkosten. U zal ontdekken op onze site dat er gewerkt wordt aan lage prijzen, soms zal het de laagste zijn, maar meestal net niet.

 • BUDGETVRIENDELIJKE DJ’S

  vlaamsedj.be

  Dit is waar wij voor staan. Een kwaliteitsvolle DJ aan een eerlijke prijs. Billijke uurtarieven voor de DJ, een weldoordachte investering in zijn technisch materiaal, gebruik van officieel aangekochte muziek, eerlijke berekening van de verplaatsingsvergoeding en een minimale aanrekening voor opstellen en afbreken. In onze online calculator zal u kunnen vaststellen dat dit geheel aangeboden wordt aan tarieven dicht bij, maar zelden onder, het goedkoopste wat u online zal vinden.

  BUDGETVRIENDELIJKE DJ’S

 • DJ & SOLO ARTIST

  vlaamsedj.be via offline prijsofferte. Bel ons

  Een extra act toevoegen aan uw DJ? Een solo artiest of een covergroep?

  Bekijk enkele mogelijkheden in onze volledige webshop. Gepersonaliseerde offerte? Stuur ons een mail.

 • DJ & PARTYPLANNING

  vlaamsedj.be via offline prijsofferte. Bel ons

  Op zoek naar een Dj met uitgebreide bijkomende dienstverlening zoals p/a, videobewerking, full partyplanning,……  Bel of mail ons

  DJ & PARTYPLANNING